ABB PVI 3.0-TL-OUTD-S Omvormer

ABB
PVI-3.0-TL-OUTD-S
  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

1-fase stringomvormer

 

datasheet: klik hier

De ABB PVI 3.0 TL is de meest gebruikte inverter voor residentiële toepassingen en heeft de ideale afmetingen voor een gemiddelde gezinswoning. Deze reeks enkelfasige string inverters is geschikt voor het gemiddelde aantal dakgemonteerde zonnepanelen en stelt huiseigenaren in staat om de meest efficiënte energieproductie te bepalen voor het type woning dat ze bezitten. Deze robuste inverter is ontworpen als volledig gesloten eenheid om de zwaarste weersomstandigheden te kunnen weerstaan.

 

Een belangrijk voordeel van de Uno-reeks enkelfasige inverters zijn de dubbele ingangssecties waar twee strings apart van elkaar kunnen worden verwerkt waardoor de grootst mogelijke hoeveelheid energie kan worden geproduceerd. Dit is met name handig voor daken die anders opgesteld zijn (bijv. een naar het oosten en een naar het westen gericht). De MPPT met hoge snelheid biedt realtime volgen van energie en verbeterde energieproductie. De transformatorloze uitvoering heeft een efficiëntie van maximaal 97,0%. Het brede ingangsspanningsbereik zorgt ervoor dat de inverter geschikt is voor laagvermogen installaties met een beperkte stringlengte. 


Eigenschappen:

- Elke inverter is ingesteld op specifieke elektriciteitsnetcodes die bij installatie kunnen worden geselecteerd.

- Enkelfasige uitgang.

- Twee ingangssecties met onafhankelijke MPPT laten een optimale energieproductie toe van verschillend georiënteerde strings.

- Breed ingangsspanningsbereik.

- Hoge snelheid en nauwkeurig MPPT-algoritme voor real-time volgen van energie en verbeterde energieproductie.

- Vlakke efficiencycurven zorgen op alle uitgangsniveaus voor een hoge efficiëntie wat zorgt voor consistente en stabiele prestaties in het hele in- en uitgangsspanningsbereik.

- Behuizing voor buitenshuis voor onbeperkt gebruik onder alle mogelijke weersomstandigheden.

- Geintegreerde DC-schakelaar in overeenstemming met internationale normen (versie -S).

- RS-485-communicatie-interface (voor aansluiting op computer of datalogger).

- Compatibel met PVI-RADIOMODULE voor draadloze communicatie met Aurora PVI-DESKTOP. 

Garantietermijn: 5 jaar
Vermogen: 3120w
Micro / String / Optimizer: string
Enkelfase / driefase: enkel
Monitoring: exclusief