Omnik Omniksol 5.0K-TL2 incl. wifi omvormer

Omnik
OMNIK5.000002
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

 

omvormer incl. wifi

 

 

Datasheet:  klik hier

Goed gebouwd door het Omnik R&D team, is de tweede generatie Omniksol omvormers gelanceerd. Deze bevatten niet alleen alle voordelen van de conventionele Omniksol-omvormers, maar hebben ook een kleiner volume, hoge conversie-efficiëntie, betere warmteafvoer, langere levensduur, gebruiksvriendelijk interface en leveren een belangrijke bijdrage aan het brengen van een PV-systeem op een hoger plan.


Kenmerken 

 • Max. efficiëntie 97,8%, Euro efficiëntie 97,3%
 • 2 MPPT Trackers om het maximale uitgangsvermogen te waarborgen
 • Breed DC-ingangsbereik (120-590 Vdc), Compatibel met verschillende modules
 • Interne Disturbed Flow ventilator voor een lagere omgevingstemperatuur en langere levensduur
 • IP65-ontwerp, kleiner volume, lager gewicht: slechts 16 kg.
 • Meerdere monitoring-methoden,
 • nieuwe human interface, ontwerp met aanraaktoetsen, LCD-scherm zichtbaar in het donker,
 • 10 jaar standard garantie kan worden uitgebreid tot 15 jaar.

 

Hoge Rendement
2 MPPT ontwerp, bijhouden van 99,9% nauwkeurige omhoog kan maken Omniksol-5k-TL2 serie omvormers werken meer flexibel en effectief. Op het dak moduels overal kunnen worden gebruikt voor het genereren van, het ook de capaciteit consuption als gevolg van schaduw hidding kan minimaliseren. Max. efficiëntie is tot 97.8%, Euro efficiëntie 97,3%, wat betekent meer tranporation macht dan anderen zonne-apparaat. Omniksol fotovoltaïsche omvormer is de meest verstandige keuze.
 
Hoge Betrouwbaarheid
Omnik New Energy, opgericht door een Duitse academicus, bestaat uit een binnen- en buitenlandse elite. Onder Duits management kenmerken de Omnik omvormers zich door een hoge efficiëntie, hoge kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Zij voldoen o.a. aan de volgende normen: VDE 0126-1-1, VDE-AR-N 4105, RD1663, ENEL2010, C10/11, G83/1, AS4777 en TF3.2.1. De 'product repair rate' is minder dan 1%. Als gevolg van de hoge productstandaard kan de garantie uitgebreid worden van de standaard 10 jaar tot maximaal 15 jaar.
 
Hoge Stabiliteit
De hoge kwaliteit van de behuizing van de Omnik-omvormers biedt de beste bescherming voor de elektronische componenten. Daarnaast kunnen de omvormers, door de IP65-bescherming, veilig binnen en buiten worden geïnstalleerd.
 
Innovatieve & Slimme Monitoring
Omnik had als eerste in de wereld een ingebouwde WiFi-kaart, en de Power Management Box kan alle belangrijke gegevens registreren. Elke omvormer is voorzien van een RS485-, RS248-, USB- en Ethernet-interface. Een externe WiFi- of GRPS-kit is optioneel. Via onze gratis monitoring-software op PC of smartphone kunt u uw systeem volgen.
 
Handige Werking
Elke Omnik omvormer heeft een uitstekende grafische display dat alle relevante informatie en instellingen binnen de 24 uur (ongeacht de omvormer werking of afsluiten) zal tonen, zelfs na zonsondergang kunt u ook de apparaatgegevens controleren en via de gebruikersinterface en visuele weergave.


Eenvoudige Installatie

De kenmerken van de Omniksol-5k-TL2 serie zijn: voortreffelijk, draagbaar en klein. De 'Plug-in' systeemintegratie biedt een eenvoudige installatie. De vorm van de omvormer maakt het gemakkelijk op deze op te tillen en eenvoudig aan de wand te monteren.

Goede warmteafvoer, laag geluidsniveau

De Omniksol-5k-TL2 serie omvormer met speciaal ontworpen intelligent koelsysteem, heeft in een warme omgeving nog steeds een uitstekende warmtedissipatie en daardoor de beste prestaties. Terwijl een sensor de bedrijfstemperatuur bewaakt, zal een slim koelsysteem de warmte effectief afvoeren. Er is niet langer een ventilator nodig, wat geld bespaart, en het geeft ook een stille omgeving.

Extra informatie:
Merk Omnik
Artikelnummer Omnik-5.0K-TL2-W
Garantietermijn 10 jaar
Vermogen Nee
Micro of centraal centraal
Enkelfase / driefase enkel
Monitoring Inclusief